Politika privatnosti

Politika privatnosti ORTO CENTAR

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama.
Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa ORTOCENTAR usklađene su sa zakonima Srbije. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od vas prikupljamo kada posetite ovaj web sajt.

Sakupljanje i korišćenje podataka o ličnosti

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. ORTOCENTAR ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Upotreba i tajnost ličnih podataka

ORTOCENTAR će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Nećemo prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u ORTOCENTAR su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka i vezani su ugovorom o poverljivosti podataka.

Sloboda izbora

Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. U svakom slučaju, ukoliko izaberete da nam ne dajete nikakve informacije o sebi, budite svesni da to može značiti da će vam pristup nekim delovima sajta biti uskraćen. Korisnici koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što će poslati e-mail. Ukoliko se neka od vaših ličnih informacija promeni (npr. poštanski broj, adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona) molimo vas da nastale izmene unesete u odgovarajuće mesto na našoj stranici.

Automatski zabeležene informacije

Kada pristupite web sajtu ORTOCENTAR, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski anonimno beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Vaši podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

Bezbednost

Privredno društvo ORTOCENTAR preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena/falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

ORTOCENTAR preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. ORTOCENTAR svesno nikada neće uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo vas da nas kontaktirate.

Po prijemu vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo vas obavestiti - pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama - koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom vaših poseta web sajtu ORTOCENTAR